nattisss

Senaste inläggen

Av Nattisss - 16 juni 2013 01:19

Jag kom på nu att jag inte berättat om min och Andis 2 års-dag. Det hände inget speciellt egentligen eftersom han jobbade förmiddag den veckan, vilket betyder att han går och lägger sig senast klockan 22:00 typ. Iallafall så när han kom hem så fick jag en jättefin orkidé, senare så åt vi en finare men väldigt god middag medan vi satt i soffan och hade lite vin mys till en film. Väldigt enkelt men väldigt trevligt att spendera lite tid till att bara umgås utan att prata massa måsten hela tiden.

Här kommer lite bilder på tiden vi haft tillsammans hittills, jag hoppas självklart att det mååååååång fler, jag älskar dig mest av allt älskling <3

ANNONS
Av Nattisss - 13 juni 2013 22:27

Om någon skulle missat det så har mina katter fyllt år! Åh, nu är de hela 1 år gamla ;)

Jag är en stolt kattmamma, mina älsklingar är det finaste som finns   
 

 

Fler bilder på katterna kommer när mamma mailat alla bilderna jag tog med hennes kamera! :)
Utöver att katterna fyllt år så har jag börjat på projekt 16-24 på arbetsförmedlingen.

Vi är en mysig och rolig grupp. Vi håller ihop och har roligt tillsammans :)

Vi har en väldigt rolig och underbar lärare samt en annan lärare vi inte hunnit träffa så mycket ännu men det kommer senare :)

Men det är skönt nu när man får in rutiner på allt. Även om det är lite drygt att gå upp 07 så kommer jag snart vara van :)


Jag måste berätta för alla att jag är sjukt glad över att jag har fått så bra kontakt med min riktiga syster igen. Hon och jag har aldrig haft bra kontakt med varandra men nu när vi båda "vuxit upp" så har vi hittat tillbaka till varandra och vi har pratat om allt och lite till dom senaste dagarna! Jag har även mer kontakt med min bror på andra sidan jorden och det känns också skönt. Allt jag har saknat i min barndom har jag fått tillbaka nu och jag är så glad och lycklig över att jag får lära känna dom på nytt igen och att vi kan bygga upp kontakten med varandra!


Iallafall så ska jag försöka sova nu, är sjukt trött men på något konstigt sätt så är jag sjukt pigg när jag väl lagt mig i sängen så vi får se hur det går.


// Nattis

ANNONS
Av Nattisss - 26 maj 2013 11:19

Jag tycker att min mamma är världens bästa även om vi kan bråka ibland så finns så hon alltid där när jag behöver henne!  

 

Jag älskar dig mamma   

       

Av Nattisss - 23 maj 2013 23:01

Ja, det har hänt en del sedan jag skrev sist. 

Jag är snart färdig hos bettfysiologen, ska tillbaka i augusti för att kolla bettskenan och för att se hur min smärta är.

Men som sagt gå allt i vågor så vi får se.


Nu har jag börjat gå till en akupunktör för att ja, antagligen få akupunktur. Första gången jag gick dit hade jag med mig min extra mormor, jag hade sådan ångest att jag bara ville skita i allt. Men det kan man inte heller göra för att då blir inte problemen bättre, så jag tog mig i kragen och åkte dit med henne. Han (akupunktören) satte fyra nålar, en på höger sida av käken och en på vänster sida av käken samt en på höger hand och en på vänster hand. Det gjorde ju inte alls så ont som jag hade tänkt mig, sen kom väl det jag fruktat mest, jag skulle alltså ligga still i 10 minuter... Hur skulle jag klara detta? Jag fick inte pilla på något så jag låg och räknade rutorna i taket, det var 32 och en fjärdedels rutor iallafall. Så efter 10 minuter plockade han bort nålarna och jag fick gå hem, jag var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara och det var ju skönt!


Igår var jag tillbaka till akupunktören och nu satte han fler nålar, denna gången i huvudet och i nacke/axlar samt händerna. Detta kändes lite men gjorde inte ont. Men efter att alla nålar satt där dom skulle så ko vi ju till momentet där man skulle ligga och meditera, denna gången i 30 minuter, nu låg jag på mage med ansiktet i en liten rektangel som dom har på britsen med ansiktet mot golvet; jag hade inte längre något jag kunde räkna eller koncentrera mig på, jag försökte blunda men det var meningslöst då jag låg med ansiktet i en rektangel och det var bara obekvämt att blunda. Så vad gör man om man har svårt att ligga still där det är någolunda tyst och tråkigt? Jo man inspekterar nålarna i händerna, ganska intressant faktiskt. Efter ett att han suttit och knappat på datorn som kändes som en evighet kom han och snurrade på nålarna och sedan fick jag ligga där ett tag till innan han tog bort dom. Han har förvarnat mig om att man kan bli trött efter detta men jag märkte inte så mycket förra gången så jag tänkte att det kanske inte är någon fara denna gången heller. Mannen in mitt liv hämtade mig efteråt så åkte vi och sopsorterade i två vändor (vuxenpoäng där) för att sedan åka och handla lite mat och dylikt. När vi kom hem käkade jag lunch och somnade sedan på mannen i 45 minuter innan han väckte mig för att jag inte skulle sova för länge då klockan var mitt på eftermiddagen. 


Nästa vecka är det fullt upp, eller ja, ganska mycket iallafall. 

Först på måndag ska jag få akupunktur. Sedan på tisdag ska jag tvätta allt jag inte hinner tvätta i helgen samt att jag ska packa en väska för jag ska hem till mamma från onsdag till söndag; sedan var den veckan över, dock ska jag jobba fredag och lördag. Så det blir inte så lugnt som man tänkt sig kanske. Jag måste dessutom fixa ett jobbschema så alla vet vilken tid dom ska jobba, hoppas bara att min låtsas pappa har kvar den gamla mallen så jag slipper sitta och skriva en ny, dock är det ganska enkelt; sen måste man bara ringa runt och se till att alla kan jobba dom tider som behövs. Ibland är det kul att ta hand om vissa grejer. 


Har också insett att det är bara en månad kvar till peace and love! Helt sjukt, har vart taggad ett år nu och snart är det äntligen dags att dra igen! Åh, min egen lilla fristad förutom Gotland. Där man bara kan leva och vara. Dock har jag väldigt mycket ansvar detta år på P&L men det är tillsammans med en väldigt bra vän! Angelica och jag har jobbat oss upp i kedjan och ska nu ansvara lite mer. Helt otroligt med tanke på att förra året var mitt första år men jag är sjukt glad över att jag lyckats eftersom jag tycker att det är kul att jobba där. 


Men innan det är dags för P&L så ska jag på stundenten i Kungsör, min barndomsvän ska ta studenten. Det känns helt sjukt, i och för sig inte helt och hållet med tanke på att hon är ett år yngre än mig och det är faktiskt hennes tur nu. Men jag minns det som det vore igår hon och jag var små, nu är hon vuxen och allt. Shit va tiden går. Jag är iallafall stolt över henne! 


Oj, alla mina inlägg blir långa. Jag har mycket att säga vid få tillfällen, jag får försöka skriva kortare och lite oftare kanske. Haha. 


// Nattis

Av Nattisss - 30 mars 2013 20:56

Jag är så grymt kär i dessa skor! Dom är så sjukt snygga och jag bara vill lägga vantarna på dom. Men det får vänta tills jag sparat lite mer! Just nu sparas det pengar till P&L så efter det får jag börja spara pengar till dessa skönheter!


Converse - Yellow Canvas Chuck Taylor Plimsolls by Converse hos Mylovebasket Jeffrey Campbell - Spike hos Mylovebasket

Av Nattisss - 8 februari 2013 00:09

                             

Av Nattisss - 6 februari 2013 23:51

Att jag sover dåligt är inget konstigt, det har jag gjort hela mitt liv... 

Eller ja, det är väl inte själva sovandet som är svårt. Jag har bara svårt att somna, jag tycker inte om den känslan... 

Och när jag väl lyckats somna så drömmer jag sjukt konstiga drömmar. Det är helt sjukt & eftersom jag vaknar av mina konstiga drömmar så har jag svårt att somna om igen! Jag har inte orkat ta tag i det då jag har varit för lat. Någon dag ska jag ta tag i det... Just nu stör jag mig bara på alla konstiga drömmar...


På tal om drömmar så har jag några drömmar här i livet.

Min första dröm är att få ett jobb, jag vet inte vad jag vill jobba med men jag vill ha ett jobb. Så man kan spara pengar till framtiden.

Min andra dröm är att flytta till Gotland. Jag vill inte bo på fastlandet, jag tycker inte om det någonstans. Jag vill bara ta min lilla familj och flytta, jag antar att det är ett sätt att försöka fly vardagen egentligen. Därför är det bara en dröm för jag har insett att inte problemen löser sig om man flyttar. Men en dag ska den drömmen bli sann!

Min tredje dröm är att någongång i livet gifta mig och få barn, men det ligger långt fram i min framtid. Jag har massa andra saker att klara av först. 


Men iallafall, dags att hoppa i sängen och försöka somna!


//Nattis

Av Nattisss - 13 januari 2013 20:34

Ja, för några dagar sen dog en av mina bästa vänner...

Jag har svårt att acceptera att han är borta, han fanns alltid där när man ville vara social eller om man bara behövde prata om något som kanske egentligen han inte visste något om. Det känns jätte konstigt att man inte kan skriva till honom längre, det känns så fel att han är borta... Vi hjälpte varandra på olika sätt och det är så orättvist att gud tog honom ifrån mig...

Han höll precis på att bli lycklig igen, han skrev till mig på Facebook några timmar innan han dog och bad mig om lite råd angående en grej och jag hjälpte honom och vi satt och pratade en stund om allt och inget! Han planerade att åka och hälsa på mig och vår gemensamma vän bor bor en liten bit ifrån mig. Vi sa hej då till varandra 16:32, klockan 20:00 var han död... Jag fick veta det dagen efter och sedan dess har jag inte kunnat sova ordetligt, han dyker upp i varenda dröm... Han verkar lycklig i drömmarna iallafall så jag antar att han har det bra men jag önskar ju att han kunde vara kvar här hos oss på jorden!


Du kommer alltid vara älskad jonis! Du kommer alltid finnas i mina tankar och jag hoppas att du håller en bra plats i himmelen åt mig!


Det kallas himlen och jag
har aldrig varit där
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Du var så poetisk
och nu går du i en annan värld
Och jag kan bara säga

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar
Kom tillbaks
Hela världen var så underbar
Och det kunde lika gärna varit jag
Lilla Fågel Blå

Vi var så unga och vi kunde inte säga stopp
Fast världen föll som ett korthus
när vi försökte klättra opp
Och vi fick aldrig säga hur vi älskade
varandra
som bara vänner gör

 

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar
Kom tillbaks
Hela världen var så underbar
Och det kunde lika gärna varit jag
Lilla Fågel Blå

Du var så poetisk
och nu går du i en annan värld
Jag tror den kallas himlen
och jag har aldrig varit där
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Och nu kan jag bara säga


Kom tillbaks
Den här världen är så underbar
Kom tillbaks
Hela världen var så underbar
Och det kunde lika gärna varit jag
Lilla Fågel Blå

 

 

Vem fan är Gud att dömma?
Döda ett liv sådär,
på ett ögonblick
Säg vem fan är Gud att dömma?

Så jag bygger en egen bro nu
För mannen vi ber till,
han bara jävlas med oss
Så jag bygger en egen tro nu

Vem fan är Gud med elden?
Allt som vi trott på,
har brunnit upp
Säg vem fan är Gud med elden?

Jag saknar dig
Jag hatar dig
Jag saknar dig
Jag hatar dig
Jag saknar dig
Jag hatar dig
Jag saknar dig
Oh, jag hatar dig
Jag saknar dig
Jag saknar dig

Such a lonely day
And it's mine
The most loneliest day of my life

And if you go
I wanna go with you
And if you die
I wanna die with you

Take your hand
And walk away

Empty spaces - what are we living for
Abandoned places - I guess we know the score
On and on
Does anybody know what we are looking for

Another hero another mindless crime
Behind the curtain in the pantomime
Hold the line
Does anybody want to take it anymore

The show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me

Dancing with tears in my eyes.
Weeping for the memories, of a life gone by.
Dancing with tears in my eyes.
Living out a memory, of a love that died.

ain't no sunshine when he's gone,
only darkness everyday.
Ain't no sunshine when he's gone.
It's not warm when he's away.
Ain't no sunshine when he's gone
and he's always gone too long
anytime he goes away.
Wonder this time where he's gone,
wonder if he's gone to stay
Ain't no sunshine when he's gone.

 

 

Presentation


Hej!
Tänkte berätta om min vardag.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ nattisss med Blogkeen
Följ nattisss med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se